dimarts, 2 de maig del 2017

DIFUSIÓ DEL FESTIVAL LITERARI EL VI FA SANG



En aquesta entrada veureu la difusió que ha tingut el festival i us afegiré els enllaços respectius perquè pugueu veure quines han estat les diferents opinions i també diverses fotografies. 
Crònica Vilaweb:
El dia que els estudiants vam fer la ruta per als nostres professors, i ens va servir d’assaig per al dia següent, va venir un periodista i ens va estar gravant, i més endavant sortirà el vídeo, però va escriure també una crònica a Vilaweb sobre el festival. 
També hi ha un altra crònica però aquesta enfocada a la ruta de l’escanyapobres, no al festival en general. 
http://www.vilaweb.cat/noticies/el-vi-fa-sang-incorpora-neu-per-embellir-els-cadavers-literaris/
http://www.vilaweb.cat/noticies/lespluga-de-francoli-escenari-real-de-lescanyapobres-de-narcis-oller/

Facebook i blog del festival: 
A les xarxes socials sobre el festival podem trobar una gran varietat de fotografies sobre els diferents actes, de l’edició actual i de les anteriors. També hi ha el programa complert, concursos, opcions d’allotjament i hostaleria, i molt més. 
Blog: https://elvifasang2017.wordpress.com
Facebook: https://www.facebook.com/elvifasang/

Diaris locals:
Diversos diaris, com el de tarragona, el de la conca de barberà, etc… han publicat un article promocionant el festival i en algun també apareix el programa complert. 
- El punt avui: http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1090468-el-festival-el-vi-fa-sang-presentara-una-trentena-de-novel-les-criminals.html
  • Diari de Tarragona: http://www.diaridetarragona.com/comarques/83180/el-festival-de-novela·la-criminal-de-la%C2%80%C2%99espluga-incorpora-teatre-i-cinema


Associació d’escriptors en llengua catalana: 
En aquest web l’únic que han publicat sobre el festival és el programa i un mapa de com arribar a l’Espluga. He de dir que em sembla una informació molt escassa i més tractant-se del web de l’associació d’escriptors catalans. 
http://www.escriptors.cat/?q=node/13940

Institució de les lletres catalanes: 
La publicació d’aquesta institució està basada en el concurs de relats del festival, i inclou un PDF amb les bases del concurs. No informa sobre cap altre aspecte del festival. 
http://www.lletrescatalanes.cat/ca/patrimoni-literari/base-de-dades-premis-literaris/item/iii-concurs-de-relats-el-vi-fa-sang-2017


Mucho más que un libro:
La única publicació en castellà, i aquesta informa sobre què és el festival en general i també inclou  el programa. 
http://www.muchomasqueunlibro.com/vuelve-el-crimen-con-el-vi-fa-sang/

1 comentari: