dimarts, 2 de maig del 2017

LLOCS D’INTERES DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ


En aquesta entrada trobareu diversos llocs d’interès, per si aneu a l’Espluga de Francolí. El que veureu a continuació són llocs per visitar, allotjament, hostaleria, etc. Espero que us sigui útil!

Llocs per visitar: 

Dins del poble trobem diversos llocs per visitar, com per exemple: 

-Museu de la vida rural:
En aquest museu trobem una representació de com era la vida rural, per fer-nos una idea més clara disposem d’objectes com eines, vestits, mobles… a més també disposa de material audiovisual. 
Un punt interessant d’aquest museu és que té exposicions temporals sobre diversos temes. En els últims anys s’han pogut veure exposicions artístiques d’autors com Joan Ponç, Joan Brossa o Guillem Viladot.  





Festival VI: Crítica II

En primer lloc, he de deixar clar que la meva sensació general va ser molt positiva i que les crítiques que faré en aquesta entrada són sempre amb un to constructiu. 

Doncs bé, vaig tenir la sensació de que tots els actes estaven molt centralitzats al museu de la vida rural, un lloc que per cert, està molt bé i té els espais adequats per fer el tipus d’actes programats. Però vaig trobar a faltar que es fessin actes al poble en si, com per exemple a la plaça de l’ajuntament o a la de l’església. 

DIFUSIÓ DEL FESTIVAL LITERARI EL VI FA SANG



En aquesta entrada veureu la difusió que ha tingut el festival i us afegiré els enllaços respectius perquè pugueu veure quines han estat les diferents opinions i també diverses fotografies. 
Crònica Vilaweb:
El dia que els estudiants vam fer la ruta per als nostres professors, i ens va servir d’assaig per al dia següent, va venir un periodista i ens va estar gravant, i més endavant sortirà el vídeo, però va escriure també una crònica a Vilaweb sobre el festival. 
També hi ha un altra crònica però aquesta enfocada a la ruta de l’escanyapobres, no al festival en general. 
http://www.vilaweb.cat/noticies/el-vi-fa-sang-incorpora-neu-per-embellir-els-cadavers-literaris/
http://www.vilaweb.cat/noticies/lespluga-de-francoli-escenari-real-de-lescanyapobres-de-narcis-oller/