dimarts, 2 de maig del 2017

Festival VI: Crítica II

En primer lloc, he de deixar clar que la meva sensació general va ser molt positiva i que les crítiques que faré en aquesta entrada són sempre amb un to constructiu. 

Doncs bé, vaig tenir la sensació de que tots els actes estaven molt centralitzats al museu de la vida rural, un lloc que per cert, està molt bé i té els espais adequats per fer el tipus d’actes programats. Però vaig trobar a faltar que es fessin actes al poble en si, com per exemple a la plaça de l’ajuntament o a la de l’església. 


Un altre cosa que vaig trobar a faltar i que crec que hauria estat molt bé i fomentaria més la literatura criminal, i la lectura en general, són paradetes de llibres al poble on es venguessin els que hi havia exposats als aparadors, o d’altres que tinguessin relació amb el tema del festival. 


El primer dia de festival al vespre, vaig assistir a una xerrada de presentació, que va tenir lloc al celler, i trobo que no li vaig treure tot el partit possible al que van explicar, i és per una senzilla raó, ho vaig trobar bastant avorrit, les persones que parlaven no ho feien d’una forma amena, ni tenien en compte a la gent del public, i crec que això és bastant millorable. Però he de remarcar que del primer dia no tinc cap tipus de queixa. 

1 comentari:

  1. S'ha de fer crítica i s'ha de valorar la crítica rebuda per poder millorar les coses. Excel·lent.
    Pel que fa als actes a la plaça (de l'església), n'hi havia un parell el diumenge al matí: jocs i contacontes. La ruta també es va fer pel poble...

    ResponElimina