dimecres, 26 d’abril del 2017

Festival II: Entrevistes 3

POLLERIA ANTONIA - L'ENTREVISTA

A continuació podreu llegir una entrevista que vam fer a la propietària de la Polleria Antonia de l'Espluga de Francolí.

- Bon dia! Podem fer-li unes preguntes sobre el festival el Vi fa sang? 
Sí, sí! 

- Aquest aparador que veiem aquí el tens perquè t'interessa la literatura i la novel·la negra o per la repercussió que pot tenir en la teva botiga? 
No.. Per a la botiga això no en porta cap perquè això (referint-se al concurs dels aparadors organitzat per la unió de botiguers) ho fa molta canalla i de gent gran només ho fan alguns. Però més que res perquè col·laborem amb l'Ajuntament i donem una mica de reclam al poble.

-Per donar-li més publicitat, no? 
Clar, una miqueta més. I així els nens també passen una miqueta més per les botigues que ja no sabem quines botigues hi ha al poble perquè com que ara la major part van al "super"... Llavors quan entren aquí saben si és la polleria, la peixateria.. Sinó ja no saben quina botiga hi ha! 

-El llibre aquest (senyalant l'aparador) que es diu Tros  de Rafael Vallbona com és que l'has escollit? L'havies llegit abans del festival? 
Ho vam sentir per la tele, van explicar que era. Quan vaig anar amb la presidenta (de la unió de botiguers) em va dir que havia d'escollir un llibre i com que aquest el vaig veure per la tele i coneixia l'argument el vam agafar. 

-Has pogut conèixer a l'autor? Perquè com aquests dies n'hi ha molts que s'estan passejant per aquí... 
No... De moment encara no l'hem vist

-El festival encara dura fins demà.. 
Clar, encara pot passar! (referint-se a la botiga)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada