divendres, 29 de desembre del 2017

Un amor fora ciutat: trama

Trama 
La història comença amb una discussió entre els dos personatges principals, la Maria Rosa i en Lluïs, el motiu d’aquesta és que ella s’ha assabentat -li han dit- que el seu marit li és infidel, i amb un home. Ella està molt dolguda, però més que per la infidelitat en si, per la condició sexual del seu marit que acaba de descobrir. Ella no s’atreveix a dir que és homosexual, gay o fins i tot marica, sinó que fa referència a la seva condició sexual dient “allò”. Ell està penedit del que ha fet i li explica episodis de la seva vida rellevants i significatius, que ell considera que són el motiu de perquè és homosexual. Entre aquestes històries que li explica, hi ha discussions amb la mare, també els seus grans amors i els seus fracassos més profunds. 
Ella durant tota la història es mostra dura, dolguda i gens comprensiva amb el que li està explicant el seu marit. 
Ell tota l’estona està intentant justificar-se de la seva  homosexualitat, i diu que li agradaria ser normal i que res d’això li hagués passat. Culpa a la seva mare de tot. A l’entrada dels personatges veurem perquè.

A través d'aquesta novel·la l'autor vol mostrar-nos quins eren els pensaments de l'època sobre la homosexualitat o les relacions extramatrimonials.  






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada